zaterdag 29 september 2012

7000 Nederlanders op Disneyland feest


Zevenduizend Nederlanders waren vannacht te gast op het verjaardagsfeestje van Disneyland Paris. Dj Armin van Buuren draaide in de Walt Disney Studios een ruim anderhalf durende set, speciaal voor de feestgangers.

Tijdens Disney’s 20th Birthday Party presenteerde Armin van Buuren live zijn radioprogramma ‘A State Of Trance’ voor radio 538. Vervolgens gaf hij een live set. Speciaal voor dit feest waren zevenduizend Nederlandse fans naar Disneyland Paris gereisd. De kaarten voor het verjaardagsfeest waren gratis verkrijgbaar bij 538. Nooit eerder gaf het Franse park zo’n groot gratis feest. Vanaf een podium in het Walt Disney Studios Park zorgden Van Buuren samen met 538-collega Jens Timmermans voor unieke optredens. Binnen enkele uren werd #ASOTDisney binnen Nederland trending topic op Twitter.

Mickey Mouse begroette 7000 Nederlanders in Walt Disney Studios
Er waren diverse Bekende Nederlanders op het verjaardagsfeest afgekomen, waaronder Hanna Verboom, Miss Montreal, de casts van Goede Tijden Slechte Tijden en SpangaS, Kim Feenstra en de familie Froger. Disney’s 20th Birthday Party was één van de Nederlandse initiatieven om de twintigste verjaardag van Disneyland Paris te vieren. Nog tot en met maart 2013 gaat het feest door, onder andere met Disney Dreams, de nieuwe spectaculaire avondshow.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten