dinsdag 24 januari 2012

Disneyland Parijs in 3d!

Met de ongelofelijke Eurodisney Google Earth 3D tour, is het mogelijk jezelf helemaal in te leven in een bezoek Disneyland Parijs. Vlieg bijvoorbeeld net als Peter Pan over het Kasteel van Doornroosje, focus in op Main Street, U.S.A.®. Of stap aan boord op het het Piratenschip van kapitein Haak, realistischer dan dit wordt het online niet! Disneyland Parijs in is super en nog leuker in 3D. Vanaf heden kan is het mogelijk elke vierkante meter van het park in uitmuntende kwaliteit te zien. Je weet dus al een klein beetje wat je kunt verwachten :-)

Wacht dus niet en laat je magische reis beginnen! Volg de onderstaande tips en je bent binnen een paar seconden helemaal klaar om de parken tot in detail te bestuderen!

Zo ga je te werk:

1. Installeer de meest up-to-date versie van Google Earth. Als je reeds het al hebt geïnstalleerd, kies dan "Help > Online controleren op". Hierdoor kijk je na of je de meest up-to-date versie hebt.

2. Als je in Google Earth zit, voeg je linksboven "Disneyland Paris" in en klaar is kees!

Wist je dat er gedurende 20 dagen meer dan 85.000 foto's zijn gemaakt om de Google Earth omgeving te  creëeren! Er zit dus erg veel werk achter.

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten