zondag 29 januari 2012

Een kerst vol Disneyland Parijs


De kerstdagen staan weer voor de deur! Leuk met de hele familie thuis, spelletjes doen of een film kijken. Als je gaat voor het tweede optie, dan heeft Magische Ontdekking ook dit jaar weer een aantal leuke films voor je in de aanbieding. Of toch naar Eurodisney Parijs, hoe dan ook, ook dit jaar weer een kerst vol met Disney. Een aantal tips:

The Lion King 3D
Te beginnen met een klasieker in en nieuw jasje, The Lion King 3D. Simba, Mufasa, Nala, Timon en Pumbaa zijn terug en beter dan ooit! Disney´s The Lion King is er voor het eerst in 3D. Een onvergetelijk verhaal, adembenemende animaties, geliefde personages en met awards bekroonde muziek. Een echte Disney klassieker die de avonturen volgt van Simba, de zoon van koning Mufasa. Simba is een leeuwenwelp die niet kan wachten om zelf koning te worden. Zijn jaloerse oom Scar is het daar niet mee eens.

A Chrismas Carol
Disneys A Christmas Carol, het hartverwarmende avontuur voor het hele gezin, met Jim Carrey in de hoofdrol. Wanneer de gierige Scrooge door drie geesten wordt meegenomen op een tocht die hem de ogen doet openen, komt hij erachter wat de ware betekenis van Kerst is. Deze heerlijke en ontroerende Disneyland klassieker, compleet met levendig bonusmateriaal, is voorbestemd deel uit te gaan maken van je kersttradities, en zal al je volgende kerstmissen verrijken met nog meer hartverwarmende magie.

Santa Paws
Geheel in de traditie van Disney’s klassieke kerstverhalen, past deze hartverwarmende film over de kracht van het geven en de ware betekenis van Kerstmis. Ontdek hoe de legen-darische vriendschap tussen de Kerstman en Santa Paws begon, in deze ontroerende Disney film. Als de Kerstman en zijn nieuwe beste vriend, ontdekken dat de jeugd van tegenwoordig niet meer weet wat Kerst nu eigenlijk betekent, gaan ze op reis naar New York. Maar als de Kerstman zijn geheugen verliest moeten Santa Paws en alle nieuwe vrienden, de Kerstman gaan redden en aan de wereld laten zien waar het met Kerstmis allemaal om draait.

Of toch… Naar Eurodisney Parijs
Het allerleukste is natuurlijk om Disney niet in huis te halen, maar om naar Disneyland Parijs toe te gaan. Een last minute  Eurodisney Parijs  is zo geboekt! Vanaf begin december is Disney een waar een sprookje. Laat de kerstwensen van de gehele familie werkelijkheid worden tijdens een sprookjesachtige kerst en oud en nieuw zoals alleen  Eurodisney Parijs deze waar kan maken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten